Головна » 2012 » Червень » 6 » Вчені з’ясували, як жінки зберігають секрети.
18:38
Вчені з’ясували, як жінки зберігають секрети.
Дослідження, проведене британськими соціологами серед чотирьох тисяч жінок країни показало, що в середньому жінка дізнається від своїх друзів або рідних три секрети на тиждень, при цьому, один із них вона відкриває іншим особам із свого кола.

Найчастіше жінки можуть ділитися зі своїми подругами таємницями, які довірив їм чоловік чи будь-яка інша близька людина.

20% опитаних жінок заявили, що зовсім не відчувають докорів сумління розголошуючи довірену їм таємницю, а 38% сказали, що часто можуть відчувати тягар на душі до того часу, поки не розкриють відому їм таємницю комусь іншому.

Приблизний час, який британки витрачають на плітки, в середньому становить 41 хвилину на день. При цьому, 63% жінок воліють це робити в комфортній обстановці, наприклад, в ресторані чи кафе за чашкою кави. А найпопулярнішими темами обговорення є робота, особисті якості колег, любовні стосунки, тощо.

Також варто підкреслити, що регулярне спілкування з подругами позитивно впливає на здоров’я жінки і робить її набагато щасливішою, – це нещодавно з’ясувала інша група вчених.

Взято з cikave.org.ua

Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 572 | Додав: EDGE | Теги: цікаві факти | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: