Головна » 2012 » Квітень » 12 » Про жінок
18:35
Про жінок
Лише 9% жінок світу вважають себе справді привабливими. 43% жінок вважають, що "виглядають природно”, 24% вважають себе дамою "середньої зовнішності”, 8% – жіночними, 7% – симпатичними, і лише тільки 2% відкрито заявляють, що сексуальні.Близько 100 мільйонів жінок у світі не вистачає для підтримання балансу статі. Багато з них гинуть в Азії. В Індії вже оголошена кампанія на захист життя дівчат.

17 000 жертв вимушених шлюбів живуть у Швейцарії.

Тільки до 2077 року за даними IPU може бути досягнуто рівність статей.

2 кг губної помади з’їдає за своє життя жінка, регулярно фарбуючий губи.

Від 9 до 10% дорослих жінок страждають від переїдання та психологічної неможливості контролювати споживання їжі.

Кожні 15 секунд одна дівчина в світі позбавляється цноти різними способами.

2/3 з 300 мільйонів дітей, позбавлених можливості мати освіту, є дівчатами.

4 мільйона жінок і дівчат щорічно є об’єктом продажу чоловікові, звіднику, на невільничому ринку.

На 20% у мінус відрізняється рівень заробітної плати у жінок і у чоловіків, що займають однакову посаду з однаковими службовими обов’язками.

Кожну хвилину на планеті помирає жінка внаслідок невдалої вагітності або пологів.

Виявляється, жінки в середньому краще, ніж чоловіки, розпізнають обличчя.

Згідно з дослідженнями вчених з Лондона, дівчата, чиї безіменні пальці коротші вказівних, мають більше шансів досягти успіхів у спорті, особливо в легкої атлетики та тенісі.

Жінки моргають приблизно в 2 рази частіше, ніж чоловіки.

Два роки американський соціолог Івона Россдейл порівнювала розміри грудей і дані тестів на інтелект у 1200 своїх співвітчизниць. І прийшла до висновку, що розмір все-таки має значення. «Мені прикро це визнавати, – заявила пані Россдейл, яка сама не відрізняється пишним бюстом, – але ми справді виявили, що у повногрудих жінок коефіцієнт інтелекту вищий приблизно на 10 пунктів». При цьому дослідниця переконана, що інтелект жінок з великими грудьми часто залишається прихованим від оточуючих. Але винні в цьому чоловіки. Вони лише витріщаються на пишні форми, замість того щоб слухати розумні жіночі міркування …

Споживання невеликої кількості алкоголю сприяє розвитку логічного мислення у жінок. Такі результати дослідження, проведеного в США.

Замахуючись, щоб щось кинути, жінка відводить руку не вбік, а назад. Саме тому дам ніколи не посилають підривати танки.

Вітаючись за руку, жінка майже не потискує її. Про жіноче рукостискання поет Волошин казав, що "воно схоже на підкидування мертвого немовляти”.

У жінок переважає грудний тип дихання. У чоловіків в процесі дихання активно задіяні м’язи черевного преса. Це пов’язано з додатковим тягарем на грудях.

Жінки не люблять, коли у них вільні руки. Тому вони завжди носять із собою сумочку – щоб теребити її за ремінець, притримувати за край і нескінченно в ній копатися. За відсутністю сумочки підійде все, що завгодно – віяло, рукавички, книжка, квітка.

Одягаючись, жінка спершу зодягне сорочку, потім – штани. Чоловіки зазвичай діють навпаки.

У жінок, які часто займаються сексом, значно вищий рівень естрогену в крові, ніж в тих, що стримуються. А високий рівень естрогену сприяє природній регенерації клітин шкіри і розгладженню зморшок.
Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 532 | Додав: EDGE | Теги: цікаві факти | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: