Головна » 2012 » Вересень » 13 » Вісімнадцятилітня британка харчується лише сиром і чіпсами
17:09
Вісімнадцятилітня британка харчується лише сиром і чіпсами
18-річна Ейбі Строуд з британського міста Ньюпорт, графство Гент, Уельс, страждає від вельми незвичайного харчового розладу.

Як повідомляється, протягом восьми останніх років вона харчується тільки сиром і смаженою картоплею, а вигляд свіжих овочів і фруктів викликає у неї панічну атаку.

Тижневий раціон дівчини, перші симптоми хвороби якої проявилися в 10-річному віці, включає три упаковки сиру чеддер, три пакети заморожених чіпсів і три буханки хліба певної марки.

Як зазначають місцеві ЗМІ, будь-які доповнення до цього меню вона категорично відкидає і якось вибухнула сльозами у відповідь на пропозицію вчителя, який спробував пригостити її курячою локшиною.

Дівчина зізналася в інтерв’ю журналістам, що через цю дивну фобію вона досі не має бойфренда. "Я живу на чіпсах та сирі і вже ненавиджу цю їжу. Я не обідаю з друзями і в мене ніколи не було хлопця, тому що я боюся, що він мене не зрозуміє”.

Британка вважає, що її хвороба якимсь чином пов’язана зі смертю бабусі, яка померла коли їй виповнилося 10 років, яку вона дуже любила.

Така жорстка дієта вже почала негативно впливати на здоров’я Строуд, яка важить сьогодні 95 кг і регулярно відвідує лікаря з марною надією дізнатися більше про свою фобію.

Зазначимо, раніше повідомлялося про 17-річну британку Стейсі Ірвін, яка з віку 2-х років не їсть нічого, крім наггетсів – котлеток з курячого м’яса.

Взято з: news.topsto.net

Категорія: Цікаві новини | Переглядів: 2424 | Додав: EDGE | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: